Bonafide
"Messin’ In Wales – Live at Hard Rock Hell 2012"

Releaser: 2013
Betyg: 4/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Anvndarbetyg: 0.3/10
Antal rster: 16
Lst: 1040ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2013-09-01

Bonafide - Messin’ In Wales – Live at Hard Rock Hell 2012
BONAFIDE, ett klassiskt skolat hårdrocksband som bildades i Malmö 2006 med Pontus Snibb i spetsen. Bandet har skapat sig ett namn på den skandinaviska rockscenen med sin uppfriskande rock och bjuder här upp till en visuell rockafton. Genom denna DVD bjuder grabbarna på en riklig samling låtar, där deras främsta sticker ut lite extra.

Konserten är inspelad och filmad på Hard Rock Hell festivalen i Wales 2012, den sista brittiska spelningen på turnén med den senaste skivan ”Ultimate Rebel” i bagaget. Bandet känns taggade men lite stela, troligtvis är det lite scen/film nervositet, det är mer som om deras fötter har blivit besprutade med klister liknande medel, än ”nu kör vi så det ryker”.

Låtmaterialet håller högklassig standard, där låtar som Fill Your Head With Rock och No Doubt About It är de starkaste korten. Herr Snibb sjunger riktigt bra rakt igenom. Ljudet är inget att klaga på. Filmningen hade kunnat fördelas på fler och rörliga kameror, så hade det blivit mer variation i upplevelsen. Energin från publiken når inte riktigt fram, men vaknar lite till liv när de mer kända tonerna spelas upp.

De tilltagna rock-klichéerna med lättklädda eldslukerskor som dyker upp lite då och då, faller platt eftersom de är bättre på att sluka eld än att göra saker i takt.

Bonusmaterialet är kanske i det futtigaste laget, men den obskyra miljön där bandet intervjuas, är faktiskt ganska kul.

"Messin’ In Wales" är redigerad av Gustav Kronfelt och Filip Schröder.

/Janne Sandstén

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: