Megadeth
"Super Collider"

Releaseår: 2013
Betyg: 2/10

Officiell hemsida»
Användarbetyg: 0.3/10
Antal röster: 35
Läst: 959ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2013-07-01

Megadeth ā€“ Super Collider
Jag vet inte hur många av er som hörde titellåten från MEGADETHs ā€¯Super Colliderā€¯ för ett tag sedan och tänkte att detta låter ju inte bra. Jag gjorde det. Jag tänkte så mycket på den och dess totala brist på kvalitet att jag, faktiskt, tänkte att om detta stycke musik är vägledande för hur resten av skivan låter då kommer detta att vara ett musikaliskt moras av episka mått. Det är det.

Det var mycket längesedan jag upplevde att 45 minuter kunde vara så länge, och kännas lika bortkastade. Ja, det skulle i så fall ha varit 1999 då bandet släppte episkt usla ā€¯Riskā€¯. För det är i den ligan som ā€¯Super Colliderā€¯ spelar.

Att bandet befolkas av skickliga instrumentalister, det vet vi. Men det hjälper föga då låtarna är så fruktansvärt såsiga att det är svårt, ja nästan omöjligt, att inse att detta är samma man som är ansvarig för låtarna på album som ā€¯Rust In Peaceā€¯ och ā€¯Peace Sellsā€¦But Whoā€™s Buying?ā€¯

För att citera Dave Mustaine i Burn!: ā€¯Iā€™ve got a sickening feeling, my life is standing still. Första delen håller jag fullt med om när jag hör albumet, och nej Dave ā€“ ditt liv står inte still, men din låtskrivarkompetens slängde du precis ut från ett plan på 10.000 meters höjd.

Ridå.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: