Bad Religion
"New maps of hell"

Releaseår: 2007
Betyg: 8/10

Användarbetyg: 1.4/10
Antal röster: 37Köp skivan nu hos:


Läst: 1499ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2007-08-01

Veteranerna höjer intensiteten på sitt fjortonde album. Redan påpassligt döpta inledningsspåret ”52 Seconds” skvallrar om att Epitaph-riddarna ämnar låta aggressivare än på länge. Mycket länge. Inledande käftsmällen mynnar ut i utmärkta ”Heroes & Martyrs”. Och sedan fortsätter det på samma sätt. Trallvänliga refränger på löpande band levereras med kirurgmässig precision. Att man dessutom har en hel del att berätta i form av Greg Graffins socialt högst medvetna texter gör bara saken bättre för min del.

Efter att ”New maps of hell” har ockuperat såväl iPod som bilstereon under en period så står det utom alla tvivel att Bad Religion har målsättningen sedan tidernas begynnelse kvar; Meddelst patenterade melodihookar och uptempopunk av finaste snitt har man som avsikt att fortsätta vara bäst i klassen. Jag skulle sträcka mig så långt att säga att Bad Religion fortfarande är ensamma i klassen. Respekt!

Bäst: ”Germs of perfection”, ”Honest goodbye”, ”Heros & Martyrs”

/Holma

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: