Miseration
"Tragedy Has Spoken"

Releaseår: 2012
Betyg: 6/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 27Köp skivan nu hos:


Läst: 1579ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2012-07-01

Miseration – Tragedy Has Spoken
Ibland består inte de första intrycken. Jag var helt till mig när jag lyssnade igenom ”Tragedy Has Spoken” första gången. Det var en myriad av intryck som slog emot trumhinnorna – bandets från förra släppet ”The Mirroring Shadow” briljans rent speltekniskt är synnerligen intakt. Men här finns en utveckling som är intressant. Strupsång och andra orientaliska inslag bidrar verkligen starkt till att ge en egen touch till bandets musik.

Men som sagt – de initiala intrycken består inte. Det är, i likhet med många skivor, absolut inte så att skivan är direkt dålig – bara inte tillräckligt bra för att jag ska ta fram de där höga betygen, eller att jag kommer ge skivan en plats på årsbästalistan. Och då har jag verkligen lyssnat på skivan ett försvarligt antal gånger, och kan konstatera att de enda låtarna som fortfarande får mig att studsa till är mäktigt episka On Wings Of Brimstone samt Hill Of The Poison Tree som vräker fram likt en vredgad juggernaut till komposition. I övrigt kvarstår en oklanderligt paketerad jämtjock sörja som dessvärre inte lämnar bestående intryck.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: