Cancer Bats
"Dead Set On Living "

Releaseår: 2012
Betyg: 6/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 30Köp skivan nu hos:


Läst: 1389ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2012-05-15

Cancer Bats - Dead Set On Living
CANCER BATS - hur kan man inte bli nyfiken på ett sånt bandnamn? Det funkade på mig i alla fall. Bandet bildades i Kanada 2004 och spelar hardcore punk enligt Wikipedia. “Dead Set On Living” är bandets fjärde album, men det första för mig.

Att beskriva musiken som snabb och intensiv känns inte som en överdrift. Skivans 11 spår spelas igenom på 39 minuter och efteråt har jag en känsla i kroppen som inte är helt lätt att sätta ord på. Jag vill hoppa runt i lera och dricka öl. Det luktar moshpit. Jag vill ha sommar. Jag tycker mig ana lite nu metal men det kan vara coren som lurar mig. Det är inte riktigt min bakgård det här, men det skulle kunna bli. Det är skitigt, röjigt, ösigt och jag vill festa omedelbart och aldrig sluta. Jag har redan våta drömmar om att se CANCER BATS röja loss på en festival (hint hint, West Coast Riot, boka nu!)

Min favoritlåt är nog Breathe Armageddon som har ett riktigt skönt beat och en cool text. Bäst tror jag att CANCER BATS gör sig på en solig festivalscen med en öl i näven. Tills jag får det uppfyllt får jag väl lyssna ändå, och nöja mig med att ha hittat ett band som släpper loss tonårsrebellen i mig.

/Kitty Rossander

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: