Human Sculpture
"Our World/Torn Down"

Releaseår: 2011
Betyg: 4/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.6/10
Antal röster: 38
Läst: 1142ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2011-11-01

Human Sculpture - Our World/Torn Down
Här har ni dagens knäckfråga: finns det andra band som är bättre än HUMAN SCULPTURE? Ja det gör det, men det finns många som är betydligt sämre. Följdfråga: kommer vi att komma ihåg EP:n ”Our World/Torn Down” om ett år? Sannolikheten för att jag kommer göra det är ganska liten då det finns en jädrans massa band vars första släpp är så mycket mer minnesvärda. Detta är det negativa - låt mig nu fokusera på det positiva.

Det spelas fort, det spelas tungt, det skriks som bara fan. Dessa tre faktorer talar för att bandet kommer att finna sina lyssnare, mest beroende på slumpen, och kanske att någon orkar leta upp plattan baserat på denna recension bara för att bilda sig en egen uppfattning. För egen del kommer jag inte att bli till mig när bandet släpper sin fullängdare om ingen verkligen propsar på att den är så mycket bättre än EP:n. För om sanningen ska fram: detta är ett släpp som man både kan ha och mista, en platta som bjuder på en stunds underhållning, men som är glömd i nästa sekund. Enda egentligen minnesvärda låten är Deconstruction som har några bra melodislingor och vissa partier i avslutande The Wait får mig att förnöjt nicka med i takt till musiken. Men sedan tar det stop. Så är det.


/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: