April Divine
"Redemption"

Releaseår: 2010
Betyg: 6/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 1.2/10
Antal röster: 31Köp skivan nu hos:


Läst: 2470ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-08-01

APRIL DIVINE - Redemption
APRIL DIVINE har sitt ursprung i de norra delarna av Sveriges avlånga land, bandet spelar en typ av amerikansk melodiös hårdrock.

APRIL DIVINE har precis släppt sin andra fullängdare ”Redemption” och följer upp sin debut med ett stort kliv framåt.

APRIL DIVINE har likom växt upp och mognat under de år som har gått och mycket har hänt under tiden, bandet har öppnat upp för amerikanska STAIND och BLACK STONE CHERRY samt varit supportakt åt bland annat ALICE COOPER, EUROPE, SKID ROW och THIN LIZZY.

Den nya skivan har spelats in delvis i USA med meriterade producenten Rick Beato (som ligger bakom produktioner av bland annat BULLET FOR MY VALENTINE och SHINEDOWN). Även Tobias Lindell (EUROPE, MUSTASCH) har varit med på tre spår, så produktionen håller hög klass.

Plattan inleder med låten 1 (No. One) som är riktigt bra, även Water & Wine och Ordinary Insanity har bra driv och borde tilltala en ung publik. Pianomelodin Redemption, som även är den första singeln från denna skiva, håller hög klass. De har till och med vågat göra en cover på SEALs klassikern Kiss From A Rose.

Totalt sett så är detta en helt ok platta, kanske lite spretig, men melodierna finns där och känns rätt stabila, även sången är stadig och jag ser inget hinder att dessa herrar kommer gå långt och få en fin framtid.

Bästa spår: #1 (No. One)

/Janne Sandstén

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: