Korzus
"Discipline Of Hate"

Releaseår: 2010
Betyg: 7/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.4/10
Antal röster: 36Köp skivan nu hos:


Läst: 1677ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-07-13

Korzus - Discipline Of Hate
Brasilianska KORZUS är en av trashens äldsta band, bildades redan 1983. Deras debut kom ut 1985, ett lite udda val med tanke på att första plattan var en liveskiva. Studiodebuten blev först 1987. Nu är bandet tillbaka med en ny platta "Discipline Of Hate" efter 6 års tystnad.

Här har vi klassisk thrash i en trevlig förpackning som innehåller solida riff, ett bra tempo och gott om aggression, att dessa herrar har kommit upp sig i åldrarna påverkar inte ett dugg. KORZUS är ett fint polerat varumärke av hatfylld thrash metal.

Kan inte påstå att detta bryter någon ny mark men håller faktiskt mycket bra klass, att SLAYER står som influens när detta skapades hörs tydligen och deras tidigare idéer utnyttjas friskt. Både ljudet och melodierna har blivit smittade och sångaren Marcello Pompeu sång påminner om Tom Arayas,
men är definitivt mer förbannad än Araya har låtit de senaste åren.

Här finns det en hel del fina ögonblick, låtar som kolossala Truth, den dånade Under His Command, den svängiga Raise Your Soul är en del av de flera bra spår på denna skiva, KORZUS får till en mycket bra känsla i sina låtar och lyckas bra med att hålla mig kvar och tycka att detta är intressant.

Slutligen är "Disicipline Of Hate" en trevlig och njutnings bar thrashskiva, inget nyskapande precis men gillar du rak och okomplicerad metal som fingrar i den gamla skolan är detta en platta för dig.

Bästa spår: You Reap Just The Same.

/Janne Sandstén

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: