Circle Of Dead Children
"Psalm Of The Grand Destroyer"

Releaseår: 2010
Betyg: 4/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 41Köp skivan nu hos:


Läst: 1001ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-07-01

Circle Of Dead Children
Jag gillar grindcore. Jag gillar grindcore med growl. Därför borde jag gilla ”Psalm Of The Grand Destroyer” av Pittsbughbandet CIRCLE OF DEAD CHILDREN. Som ni säkert förstår av inledningen gör jag inte det. Bra dödsgrind rensar systemet och får en att känna sig lugn och peppad på samma gång – när jag lyssnar på denna platta blir jag först trött, sedan irriterad. Det finns fem låtar som jag gillar. De övriga 10 låtarna får mig att vilja stänga av eländet.

Produktionsmässigt är dock ”Psalm Of The Grand Destroyer” ett fall framåt, speciellt i jämförelse med ”Zero Comfort Margin” där produktionen var usel, burkig och där trummorna och gitarrerna inte kom till sin rätt. Men alldeles oavsett hur väl man som band paketerar sina låtar så kan man inte dölja faktumet att de kan vara dåliga. De är de till största delen dessvärre på ”Psalm Of The Grand Destroyer”, och i jämförelse med en platta som ”Feasting On Blood” av SEVERE TORTURE som jag använde som reningsbad efter att ha tvingat mig igenom CIRCLE OF DEAD CHILDRENs platta pulvriseras ”Psalm Of The Grand Destroyer” fullständigt.

Som ni förstår behöver CODC höja sig flera snäpp låtskrivarmässigt för att gå hem hos mig – tekniken att blästra järnet finns där, men hjälper inte i detta fall.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: