Kissin' Dynamite
"Addicted To Metal"

Releaseår: 2010
Betyg: 7/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.6/10
Antal röster: 36Köp skivan nu hos:


Läst: 1532ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-06-01

Kissin' Dynamite - "Addicted To Metal"
Ryckte faktiskt på ögonbrynen först och föreställde mig ett band som har lite lekstuga och skivomslaget ger inget vidare intryck, en typisk skiva som man bara bläddrar förbi när man rotar i rea backar, men ack så jag bedrog mig.

Här har vi tysk melodisk heavy metal kryddad med en nypa glam. Ett band som verkligen har följt instruktionsboken till fullo.

Här hittar vi välgjorda låtar med väldigt catchiga refränger, lite stadiumrock. Det är nästan svårt att inte ryckas med, en given platta för fans av band som GAMMA RAY, SABATON, HAMMERFALL och WIGWAM.

Med på plattan hittar vi ingen mindre än Udo Dirkschneider (UDO, ACCEPT) som gästsjunger på titelspåret Addicted To Metal. Grabbarna bjuder även på en fin version av DAMN YANKEESs klassiker High Enough. Man har följt det klassiska mönstret i uppbyggnaden av skivan, här finner man givetvis en ballad Why Can’t You Hear Me som faktiskt håller bra klass.

Slutligen tycker jag att detta är en riktigt rolig platta som är lättlyssnad, man hör att de verkligen har ett mål med detta och det är att ha kul. Får de rätt uppbackning så kan detta gå hur lång som helst.

En sak som är intressant är ju att detta är grabbarnas andra album och är endast runt 20 år och får till ett sväng som detta bådar ju bara gott inför framtida äventyr.

Bästa spår: High Enough & Run For Your Life

/Janne Sandstén

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: