Mammutant
"Atomizer"

Releaseår: 2010
Betyg: 5/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 49Köp skivan nu hos:


Läst: 1104ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-06-01

Mammuntant - "Atomizer"
Jag vet i ärlighetens namn inte vad jag ska känna inför ”Atomizer”. Den musik som fyller öronen låter bitvis riktigt bra och känns andra gånger ganska slätstruken. Det är inte direkt dåligt, men inte heller så pass bra att man känner sig helt nöjd.

Musiken vi bjuds på är en sorts industrialiserad dödsmetall, och det låter oerhört tungt och maskinellt. Gillar man fartfylld musik gör man klokt i att leta någon annanstans för det här bandets identitet ligger inte i att spela fort.

Här finns några riktigt bra låtar – Kutulu Rising med sitt chugga-chugga riffande, The Fall Of Trosstus med sitt lite RAMMSTEIN liknande driv och symfoniska ansatser, Kamuula Karmaljakk som verkligen har ett skönt sväng är några låtar som har satt sig i huvudet på mig under lyssningarna.

Dessvärre bjuder ”Atomizer” på alltför lite variation för att det ska räcka hela vägen – många av låtarna låter som stöpta i samma form, och bandet håller i stort sett samma trygga tempo hela plattan. Detta är i mina öron en platta som man både kan ha och mista då den inte bjuder på någon större musikalisk upplevelse, i alla fall inte för min del.


/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: