Pitbull Terrorist
"C.I.A"

Releaseår: 2009
Betyg: 7/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.3/10
Antal röster: 41Köp skivan nu hos:


Läst: 1125ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2009-12-02

Allt på en gång verkar vara PITBULL TERRORISTs modus operandi. Det manglas stenhårt från första till sista låt på ”Contraband International Audio.” en skiva med 18 låtar varav en enda, In Confidence, klockar in på över 2 minuter. Rent musikmässigt håller sig bandet inom döds/thrash/grindgenrerna och de gör det väldigt bra bitvis. Gitarrerna hugger ilsket skivan igenom och kompet håller sig nästan jämt över till att antingen blasta sig sönder och samman, alternativt leverera ett tungt lir. Sången growlas konsekvent skivan igenom. Som ni förstår är detta en skiva som man antingen gillar eller inte – PITPULL TERRORIST är inte ett band som är villigt att kompromissa, varken med sin musik eller med sina identiteter, hela bandet är maskerat i rånarluvor på samtliga promotionbilder, enligt egen utsago för att lyssnaren ska fokusera mer på bandet musik än på vilka bandet egentligen består av. Självklart har bandet hittat på en fejkad bakgrundshistoria också.

Alldeles oavsett hur man förhåller sig till allt detta så har jag svårt att värja mig mot den faktiskt oerhört habila mosningen av mina öron som bandet ansvarar för. Gillar man grindcore med growlsång vågar jag påstå att man kommer att gilla PITBULL TERRORISTs ”C.I.A.”.
Martin Bensch

2009-12-02/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: