Impious
"Death domination"

Releaseår: 2009
Betyg: 8/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 1.8/10
Antal röster: 39Köp skivan nu hos:


Läst: 1450ggr | Kommentarer: 2 | Inlagd: 2009-12-01

Precis när man börjat sortera det nästan gångna året för sammanställande av årsbästalistor kommer såklart skivan som gör att man får tänka om. Men det är något jag gärna gör när vi pratar om en skiva som ”Death Domination”.

För på sin sjätte platta gör IMPIOUS det mesta rätt. De har skickligheten – plattan är fylld med exempel på att vi har med riktigt bra musiker att göra. Men framför allt har de skopor med låtskrivartalang i bandet. Samtliga låtar ligger på en väldigt hög nivå, men personligen gillar jag I Am The King och The Empire Shall Fall bäst eftersom dessa låtar visar dels vilken sångare bandet har i Martin Åkesson dels vilken trummis som huserar bakom setet i form av Mikael Norén. Deras insatser i dessa låtar skickar rysningar nedför ryggraden på ett sätt som jag senast upplevde under genomlyssningarna av BEHEMOTHs ”Evangelion”. Jo, så bra är ”Death Domination”.

Låtarna i kombination med den uppenbara skickligheten hos de inblandande musikerna och den riktigt snygga produktionen gör ”Death Domination” till ett av årets bästa death metal-släpp.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Namn: BiblioteKarin | Datum: 2009-12-05 20:22:22

Kan bara hålla med dig! Mycket bra platta och \'The Empire Shall Fall\', \'Legion\' m fl är fantastiska låtar.
Namn: Franko | Datum: 2009-12-07 10:55:18

Helvetes bra plattan!
Annonser: