Maryslim
"A perfect mess"

Releaser: 2007
Betyg: 5/10

Anvndarbetyg: 0.4/10
Antal rster: 42Kp skivan nu hos:


Lst: 1438ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2007-03-01

Maryslim bildades 1999 när basisten Urrke träffade gitarristen Kent och sångaren MF under en konsert på Liseberg.
Hellacopters spelade på den konserten och de låter väldigt lika Maryslim. Enligt basisten gör det dock ingenting att de ständigt blir jämförda med dem eftersom både Hellacopters och Backyard Babies är band som Maryslim anser vara två av Sveriges bästa.
Både Urrke och Kent är även nära vänner med killarna i Hellacopters.

Jag hade inte hört någonting som Maryslim gjort tidigare, men jag blev väldigt nyfiken när jag såg att Jyrki69's, sångaren i The 69 Eyes, namn stod med som bakgrunds sångare.
En sen kväll år 2005 efter en Stockholmsspelning kom Jyrki69 in i logen och uttryckte att "this was the best fucking show I have ever seen" och på den vägen är det.

A Perfect Mess är bandets tredje album och den är inspelad på Abyss studion och producerad av Peter Tägtgren (kanske mest känd som Pain).

Maryslim är ett riktigt Rock n' Roll band med melodiösa refränger och inslag av 70-tals punk a'la Sex Pistols.

Bäst på skivan är "Alive" och "This Corrosion" som är den sista låten på skivan och en av de bästa Sisters of Mercy covers jag någonsin hört. Just den låten får en tia, men totalt är skivan inte värd mer än fem. Tyvärr.

/Liza

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: