Mumakil
"Behold the failure"

Releaseår: 2009
Betyg: 6/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 31Köp skivan nu hos:


Läst: 1946ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2009-05-03

Vill ni ha en riktigt idiothårdplatta bör ni ränna iväg som dopade illrar till skivaffären och skaffa ”Behold The Failure” som kan vara den platta som jag hittills i år måste utnämna till vinnare i krossargenren. Glöm allt finlir som tillåter lyssnaren att hämta andan – det är plattan i mattan från första till sista låt. Så länge man är inställd på detta är ”Behold The Failure” ett triumfatoriskt släpp av granithård metal – men som ni säkert förstår är det även detta som talar emot plattan. Är det möjligt att göra en platta för hård? Många skulle nog svara ”nej” på detta – för egen del är jag helt utpumpad när jag lyssnat igenom halva plattan – vilket gör att resten av lyssningen blir ganska påfrestande.
Vill man ha en platta som i stort sett pulvriserar öronen – ja, då kan jag varmt rekommendera det grind/deathrens som MUMAKIL är mästare på – för egen del tycker jag att bandet hade vunnit mig mer över på sin sida än det nu gör genom att rensa bort minst 6 stycken spår från knäckarhårda ”Behold The Failure”.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: