Dysfunctional by choice
"Travelling in travel"

Releaseår: 2008
Betyg: 5/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 36Köp skivan nu hos:


Läst: 1056ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2009-01-11

Radiovänligt från Frankrike
När introt tagit slut och första låten Alert startar får jag känslan av att jag hört det förut. Det låter som något som jag inte skulle höja värst mycket på ögonbrynen över att det spelades på radion, om det gjorde det. Påminner en held del om PUDDLE OF MUDD musikaliskt, och sångaren påminner lite grann om Ralf i MUSTASCH.

Hela skivan passerar lätt mina öron utan att göra något större intryck. De 37 minuter som skivan pågår är snart över och trots några trevligare låtar som tidigare nämnda Alert och den episka Underworld, så blir Travelling In Travel aldrig något som får mitt metalcoreälskande hjärta att bulta hårdare. Trots att det på papperet låter spännande med experimentell rock med inslag av hardcore som det kanske kan kallas så ser jag inte något annat än medioker musik som fungerar bra i brist på annat.

Men lite positiva ord måste jag ändå ge för sången som inte låter det minsta fransk. Och på Pimple som är en liten dos av punkrock/hardcore tycker jag nästan att sångaren Julien Chaillou gör ett så pass bra arbete så att ett någorlunda högt betyg skulle passa. Men som helhet fungerar det inte tillräckligt bra för mer än ett medelbetyg.

/Blanksteg

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: