Harmony
"Chapter II:Aftermath"

Releaseår: 2008
Betyg: 1/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 1.9/10
Antal röster: 33Köp skivan nu hos:


Läst: 1610ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2008-11-11

Slöseri med lyssningstid
HARMONY tillhör inte bandet jag normalt sett skulle slänga i spelaren hemmavid, och dessvärre kan jag inte säga att bandets power metal med en mörk teknisk twist även efter ca 10 lyssningar av senaste släppet ”Chapter II: Aftermath” får mig att hoppa av glädje. Visst, bandet är helt klart habila musiker, men plattan lyfter aldrig. Det finns för lite variation och ingen låt sticker egentligen ut. Bitvis kommer det partier som får mig att haja till och tänka att ”detta låter helt ok” men de stunderna är lätträknade.

Visserligen har sångaren Henrik Båth en stämma som nog många band inte skulle tacka nej till, men det hjälper ändå inte när resten av materialet låter så totalt blasé i mina öron. Gillar man välproducerad power metal kanske man kan gräva fram några låtar man gillar, men annars tycker jag att man kan hoppa över HARMONYs ”Chapter II: Aftermath” till förmån för annan metal.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: