Michael Vescera
"A sign of things to come"

Releaseår: 2008
Betyg: 3/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 18Köp skivan nu hos:


Läst: 1278ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2008-09-08

MICHAEL VESCERA har gjort dig ett namn genom att ha frontat bland annat OBSESSION, japanska LOUDNESS och den inte helt okände YNGWIE MALMSTEEN. Han har även spottat ur sig 3 skivor med sitt eget solo projekt MVP (Michael Vescera Project). Så det är ingen nykomling på hårdrocksscenen vi har att göra med här.

Efter att ha lyssnat igenom ”A Sign of Things to Come” så känner jag mig helt oberörd. Detta är ett album som verkligen faller in i mängden. Det är egentligen inga låtar som sticker ut och sången känns mest bara ansträngd och krystad. Ett plus till produktionen som är klart godkänd. Musikstilen är melodiös hårdrock utan någon originalitet. Trots en spännande uppsättning musiker bestående av bland andra Jim Bell och BJ Zampa från HOUSE OF LORDS, Chris McCarvill (Obsession, Jeff Scott Soto), Mats Olaussen (Yngwie Malmsteen, Ark) så är det inte så mycket spännande som händer. Something to Believe är den enda låten jag faktiskt fattat tycke för. Gillar sångslingan på refrängen skarpt som attan. I övrigt så är det nog inte några fler låtar än Shine On och Sign of Things to Come som är lyssnings värda. Nej du herr Vescera, måste nog säga: gör om gör rätt.

/Footstomp

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: