Misery Signals
"Controller"

Releaseår: 2008
Betyg: 2/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 29Köp skivan nu hos:


Läst: 1628ggr | Kommentarer: 2 | Inlagd: 2008-09-07

Förr trodde jag att jag inte kunde få nog av välproducerad metal i FEAR MY THOUGHTs anda – det ändrades dagen jag satte på MISERY SIGNALS ”Controller”. Det känns en smula ledsamt att det var just denna platta som fick bägaren att rinna över, men vad ska man göra?

Tro nu inte att MISERY SIGNALS är ett dåligt band med dåliga låtar – för det är inte frågan om det. Alla inblandade är habila instrumentalister och bitvis är det bra drag. Men det låter så ordinärt, inget sticker ut, och det känns som allt bandet gör har gjorts tidigare, och dessutom bättre. Ungefär som havregrynsgröt
Inte en enda låt sätter sig – och då har jag ändå lyssnat på ”Controller” från första till sista ton 12 gånger. Därför kan jag inte ge de vilt kämpande männen i MISERY SIGNALS försök att skapa en minnesvärd platta genom ”Controller” annat än ett lågt betyg.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Namn: Wasse | Datum: 2008-09-24 21:59:13

Oj, det här är nog det lägsta läsarbetyget jag sett på en platta på Werock...
Namn: Martin Bensch | Datum: 2008-09-29 09:41:00

Ja! Jag tänkte också på det...
Annonser: