Agnostic Front
"Warriors"

Releaseår: 2007
Betyg: 7/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.3/10
Antal röster: 62Köp skivan nu hos:


Läst: 2434ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2007-12-03

Hardcoreveteranerna i Agnostic Front är tillbaka med ännu en social pungspark med sitt nya släpp ”Warriors”. Ännu en gång är familj, brödraskap och enighet det centrala ämnet i musiken. Dessa förgrundsgestalter har sedan starten 1983 varit ledande inom genren och har mer än väl bidragit till uppkomsten av begreppet ”hardcore”. Liggandes på etiketten Nuclear Blast är denna hardcoreplatta inspelad i ökända Planet Z Studios i Massachussets av Zeuss som bland annat producerat Hatebreed och Shadows Fall.

Dead To Me är cementerar mig med sin hårda refräng samtidigt som titelspåret ettriga riffande knivhugger mig i ryggen gång på gång. Vidare bidrar For My Fanily med ett storslaget anthem från New Yorks gator som uppmanar till solidaritet och gemenskap. Agnostic Front personifierar verkligen begreppet ”hardcore for life” och om något visar ”Warriors” en fortsatt styrka från New Yorks gator. Man känner smärtan, svetten och all kämpaglöd som bandet levererar.

/Tomasz Swiesciak

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: