Axel Rudi Pell
"Diamonds unlocked"

Releaseår: 2007
Betyg: 2/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 40Köp skivan nu hos:


Läst: 2037ggr | Kommentarer: 2 | Inlagd: 2007-11-01

AXEL RUDI PELL släppte nu i början av oktober sitt senaste album ”Diamonds Unlocked” och på detta album hittar man covers som den tyske gitarristen själv valt ut och arrangerat om lite grand. Band/artister vars låtar blivit utvalda är RIOT, THE WHO, MONTROSE och PHIL COLLINS med flera.

På detta album är låtarna överlag av mjukare karaktär och emellanåt känns konsistensen väldigt smörig. Tyvärr ser jag detta projekt mest som ett tafatt försök av bandet att dryga ut sin kassa på. Låtvalen är intressanta men slutresultatet imponerar inte. Bland annat finns det en cover på KISS’s ”Love Gun” som jag inte rekommenderar att vår KISS-guru Jocke Bäckman ska lyssna på. Detta då låten har blivit berövad all sin karaktär och förvandlats till något som ska likna en ballad. Nej, denna samling covers lockar inte mig och ännu mindre lockande är tanken att kasta slantarna på detta utfyllnadsalster.

Betyget blir 2 av 10.

/Björn Thornell

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Namn: Jocke Bäckman | Datum: 2007-11-12 16:07:43

Bara för att du skrev sådär blev jag tvungen att lyssna på Love Gun-covern =) Du har rätt, det låter förjävligt, som nåt som en halvfull amatörtrubadur på ett billigt ölhak skulle hittat på.
Namn: Halling | Datum: 2008-02-16 04:16:11

Jag tyckte Love gun-covern var riktigt bra! Nä jag skojade bara!
Annonser: