Ingested
"The Architect Of Extinction"

Releaseår: 2015
Betyg: 5/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 21
Läst: 681ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2015-02-01

Ingested - The Architect Of Extinction
Brittiska brottartunga INGESTED är tillbaka med ny skiva - och då ska det tas i utav bara fan. Inget nytt under solen således, och frågan är om det ska vara det? Bandets fora - deathcore - är inte en genre där förändring hyllas speciellt väl, och till stora delar följer bandet reglerna.

Det går undan, och det finns rikligt med breakdowns - kanske för många när jag tänker efter. Sångaren Jay Evans låter som sig bör som en uppretad galt på steroider, riffen går i moll och är som rena svallvågor mot trummhinnorna. Trummisen Lyn Jeffs smattrar på utav bara fan och basen är knappt skiljbar från gitarrerna.

Så länge ”The Architect Of Extinction” ljuder i hörlurarna så är det kul lyssning - men är det minnesvärt? Nja, jag har faktiskt svårt att komma ihåg en enda låt trots idogt lyssnande, och framför allt tror jag att det har att göra med att jag tycker mig ha hört allting innan.

För en stunds röj funkar INGESTEDs musik alldeles ypperligt - men de där bestående menen vill inte infinna sig.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: