Aiden
"Conviction"

Releaseår: 2007
Betyg: 5/10

Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 52Köp skivan nu hos:


Läst: 1929ggr | Kommentarer: 1 | Inlagd: 2007-09-04

Aiden trampar på i de fotspår My Chemical Romance börjat göra mer tillgängliga för gemene man. Vi snackar alltså manliga heroin-chics med en ansenlig mängd Misfits-estetik och därtill ett ansenlig mängd självskärande tonårsångest.

Det är mycket möjligt att yours truly börjar bli grinig, tro mig dock då jag med handen på hjärtat säger att jag har ingenting mot ovanstående inriktning, men det här hade kunnat varit fantastiskt mycket bättre med mer attityd och aggresion. Visst, det händer att Holma nickar gillande till vissa låtar (Teenage queen har ett trevligt driv, och visst hade Hurt me kunnat platsat på valfri AFI-platta), men det känns lite som att Aiden är ett av dessa producerade band som å ena sidan gör allt för att se poppigt självmordsbenägen ut, men sedan skrattar hela vägen till banken då världens emokids handlar CDn för att låsa in sig och läsa texterna. Mindre kajal och fetare riff så stiger betygen, melodierna finns där för det mesta.

/Holma

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Namn: Kim | Datum: 2007-09-06 00:30:16

De gjorde iaf en mycket bra spelning på Hultsfred i sommras när vi ramlade in utan att veta alls vad Aiden var för något. Visst hade de en del tyngre och tuffare låtar också som jag minns det!
Annonser: