Skriven av: BiblioteKarin Lst: 2140 ggr. Kommenterad: 0 ggr.


Vinn konsertbiljetter och ett möte med medlemmarna i INSENSE!

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna meddelas via INSENSEs management.

I samverkan med INSENSE och Indie Recordings annordnar WeRock denna tävling där du kan vinna en träff ("meet and greet") med medlemmarna i INSENSE, samt två biljetter till bandets konsert i Göteborg eller i Stockholm vecka 46, då bandet öppnar för IN FLAMES tilsammans med RISE TO REMAIN, GHOST och TRIVIUM!

INSENSE spelar in en video i samband med turnén och nu har du chans att personligen vara med i den! Vad vill du fråga bandet om? Skriv den bästa intervjufrågan till bandet och du får möjlighet att ställa din fråga direkt till bandet, i samband med en av Sverigekonserterna. Mötet med bandet filmas för att sedan kunna ingå i turnévideon.

Tävling:
* Skriv din bästa intervjufråga till INSENSE. Du får skicka in max tre frågor, i ett mejl till tavling@werock.se
* Ange om du vill gå på konserten i Stockholm 18/11 eller den i Göteborg 19/11.
* Skicka in ditt tävlingsbidrag senast onsdag 16 november kl 12.00.
* Du måste vara 18 år för att tävla. Detaljerade tävlingsvillkor längst ner på sidan.

Pris: Vinnaren på respektive ort får träffa INSENSE för att ställa sin fråga och mötet blir filmat. Vinnaren får också två biljetter till konserten.

Lycka till!


INSENSE. Foto Jorn Veberg

INSENSE senaste video, Burn in Beautiful Fire

Recension av "Burn in Beautiful Fire"

TÄVLINGSREGLER
* För att delta i INSENSE-tävlingen ska svaret ha inkommit till WeRock på epost: tavling@werock.se senast onsdag 16 november kl 12.00. Mejlet ska innehålla tävlingsbidrag, namn, ålder och giltig e-postadress. Ange också om du vill gå på konserten i Stockholm, Hovet, eller den i Göteborg, Scandinavium.
* I ämnesraden i mejlet anges INSENSE (andra tävlingar pågår samtidigt).
* Vinnarnas namn publiceras på WeRock.se, och förstapristagaren kontaktas av INSENSE management för att delta i en träff med medlemmar i INSENSE, i samband med konserten.
* Ev. vinstskatt betalas av vinnaren
* WeRocks skribenter kan inte delta i tävlingen.


Lmna en kommentar till artikeln:
(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)

Till startsida »