Skriven av: Werock Lst: 3001 ggr. Kommenterad: 0 ggr.


CANDLEMASS 25 år - Tävling

Tävlingen är avslutad 28/12 2010 och det går inte längre att skicka in svar. Vinnare av tavlan är Henrik Carlsson. Stort grattis till dig!

Världens största doom metal-band är svenskt. Och rutinerat!

CANDLEMASS firar 25 år genom en spelning i hemstaden Stockholm den 18/12 och, förutom diverse specialartiklar till salu under den aktuella kvällen, framför man sitt numera legendariska debutalbum "Epicus Doomicus Metallicus" med dess ordinarie sångare Johan Längqvist bakom mikrofonen.

Plattan har förstås ett av de snyggaste omslagen som prånglats ut i Svea Rike, och som läsare av Werock.se får du nu chansen att vinna en målning som föreställer den klassiska CANDLEMASS-skallen.

Tillsammans med bloggen 666 Skulls presenterar nämligen Werock nedanstående målning som pris i vår tävling! Målningen är av den behändiga storleken 20*20 cm och det är en unik tavla signerad av konstnären Slusk.


CANDLEMASS-skallen, målad av Slusk

Hur vinner man då denna hyllning till världens bästa doom metal-band? Enkelt. Du skickar ett mejl till tavling@werock.se senast 28 december 2010 och svarar på följande fråga:
Vad heter första CANDLEMASS-skivan som den nuvarande sångaren Robert Lowe sjunger på?

Glöm inte att bifoga din adress, och återkom till sidan för att få reda på om du vann!

Lycka till!

 

TÄVLINGSREGLER
* För att delta i tävlingen ska svaret ha inkommit till WeRock senast 28 december 2010 med namn och en giltig e-postadress. Vid flera rätta svar lottas en vinnare.
* WeRocks skribenter och personer nära släkt med dessa kan inte delta.
* Vinnarens namn kommer att publiceras på WeRock.se och vinnaren meddelas via mejl.
* WeRock bekostar frakten av vinsten, men ansvarar inte för ev. skada på försändelsen i posthanteringen. Eventuella skador reklameras till posten.


Lmna en kommentar till artikeln:
(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)

Till startsida »