Skriven av: Janne Sandstén Lst: 2022 ggr. Kommenterad: 1 ggr.


Inside Sonisphere

Hur går det egentligen till när området för en hårdrocksfestival skapas? Som besökare njuter vi av scener, serveringar och service - men naturligtvis finns det andra aspekter på det också. Artisterna ska tas om hand, det ska finnas olika faciliteter och alla ska kunna vistas säkert på området. WeRock ger dig chansen att följa bygget av Sonisphere i Stockholm - från den första dagen!

Häng med när allt skapas. Inside Sonisphere!

Dag 4 - onsdag

Ahhh... sol! Härligt! Fjärde dagen och scenerna börjar få sina profiler klara då även Saturn fått torn och tak på plats. Men än är det mycket som återstår att ställa iordning på området innan lördag; ljusarrangemangen, staket runt området, entréer...

/ Janne Sandstén
2010-08-06

Läs också:
Inside Sonisphere dag 3

Lmna en kommentar till artikeln:
(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)
Namn: Erica | Datum: 2010-08-06 11:07:16

Bild 2 och 3 är från Apollo scenen. Bild 4 en Starlight truck som fastnat i geggan :)Den gula Traktorliknande saken drar upp buskar kring entren som annars skulle stå i vägen för de 10.000 tals människor som kommer i morgon. Bild 8 ett av mixer tornen som byggs, Sista bilden är Saturn scenen bakifrån :)

Till startsida »